Serwis informacyjny mieszkańców Barlinka i okolic

 

Barlinek Inwestycje Sp. z o.o.

 

SEWD Centrum Drewna

 

WATEX sp. z o.o.

 

LUX-TRANS

 

Barlinek Inwestycje Sp. z o.o.

 SEWD Centrum Drewna

 WATEX sp. z o.o.

 LUX-TRANS


 czwartek 18 lipca 2024r.   imieniny: Arnold, Erwin, Erwina

Reklama

A A A
Image
Przyjęcia komunijne 2016
Szanowni Państwo, miło nam zawiadomić, że rozpoczęliśmy sprzedaż terminów na przyjęcia komunijne w 2016 roku. Restauracja Hotelu Barlinek jest idealnym miejscem na organizację przyjęcia komunijnego. Przepiękne położenie obiektu - bezpośrednio nad brzegiem jeziora oraz eleganckie wnętrza zrobią na Państwa gościach niezapomniane wrażenie. Zapraszamy do rezerwacji terminów.

 

Image 

MENU KOMUNIJNE :
I. KONSUMPCJA:
Obiad

1. Zupa;
• Rosół domowy z mięsem i jarzynkami.

2. Danie główne:
• Karkówka z grilla z warzywami,  
• Sakiewki z kurczaka,   
• Roladki wieprzowe z szynką,    
• Polędwiczki wieprzowe zawijane boczkiem.

Dodatki (do wyboru 3 z niżej wymienionych):
- ziemniaki z wody,
- kluseczki śląskie,
- ryż z kurkumą,  
- frytki (lub krokiety ziemniaczane lub cząstki ziemniaczane). 

Image 

Surówki i sałatki (do wyboru 3 z niżej wymienionych):
- surówka z kapusty pekińskiej z sosem vinaigrette,
- warzywa gotowane oprószone płatkami migdałowymi,
- sałatka z buraczków,
- mix sałat z granatem i sosem słodko-kwaśnym.

Sosy:
- pieczeniowy,
- z suszonych pomidorów z bazylią
- kurkowo-pieczarkowy.

Zimne zakąski:
1. Pieczone mięsa z sosem chrzanowym:  
- polędwiczki faszerowane musem drobiowym i kabaczkami,
- schab faszerowany mięsem mielonym i morelami,
- terrina z kurczaka.

2. Paluszki drobiowe w kruchej panierce z sosem o zapachu pomarańczy.

3. Łosoś wędzony:
- na liściach cykorii z serkiem chrzanowy,
- rolada z łososia.

Image 

Lub:

4. Trio ze śledzi:
- w oleju z cebulką i natką pietruszki,
- z żurawiną i chrzanem,
- ze śmietaną i jabłkiem.

5. Sałatki:
- z kurczakiem, migdałami, sezamem oraz płatkami parmezanu,
- grecka z serkiem feta, oliwkami i sosem vinaigrette.

6.  Szynka:
- ze szparagami z sosem paprykowo - pieczarkowym,
- w towarzystwie sorbetu z melona miodowego.   Przekąski gorące (1 do wyboru):
- Barszcz czerwony z krokietem,    
- Flaki wołowe podane z gorącą bułeczką,
- Zupa gulaszowa z pieczywkiem czosnkowym.        

Owoce i ciasto we własnym zakresie i na własną odpowiedzialność.

Image

Razem konsumpcja: 112,00 zł / osoba

II. NAPOJE:
1. Sok owocowy 1 l - 10,00 zł
2. Woda mineralna n/gaz  1 l - 7,00 zł
3. Herbata 150 ml - 4,00 zł
4. Kawa 150ml - 5,00 zł 

ROZLICZENIE NAPOJÓW ORAZ ALKOHOLI WG ZUŻYCIA.
ALKOHOLE DO UŚCIŚLENIA.

Koszt organizacji przyjęcia komunijnego wynosi*:
► konsumpcja: 112,00 zł / osoba + zużyte napoje i alkohole podczas imprezy,
► odpłatność za dzieci:
a) do 5 lat bezpłatnie,
b) 6-12 lat – 50% stawki za osobę dorosłą.
W cenę wliczona jest obsługa kelnerska, wynajem i dekoracja sali.

* Ceny nieznacznie mogą ulec zmianie.

UWAGA! Warunkiem przyjęcia rezerwacji na przyjęcie komunijne jest minimalna liczba pełnopłatnych osób biorących udział w przyjęciu 20.

Image 

Szczegółowych informacji na temat dostępności poszczególnych terminów udziela recepcja hotelu bezpośrednio na miejscu lub pod numerem telefonu 665 144 700 od poniedziałku do piątku w godz. 08.0015.00.

Image

[Artykul sponsorowany]