MICHAŁ JANCZAREK - EKSPERT FINANSOWY
- Odsłony: 1582

Świat finansów nieustannie się zmienia, a niewłaściwe decyzje mogą nas drogo kosztować. Szukasz sprawdzonego i rzetelnego źródła finansowania dla Twojej firmy, a może pragniesz zrealizować marzenie o własnym domu i szukasz zaufanej osoby, która wesprze Cię w ubieganiu się o kredyt hipoteczny – dobrze trafiłeś!
Nazywam się Michał Janczarek i jestem niezależnym ekspertem finansowym. W szeroko rozumianej branży finansowej (bankowość i ubezpieczenia) pracuję już od ponad 10 lat, nieustannie podnosząc swoje kompetencje w tej dziedzinie.
Z racji mojego zawodu i wykształcenia mam potrzebną wiedzę i narzędzia, aby umiejętnie przeanalizować potrzeby Klientów i dobrać najlepsze rozwiązanie spośród oferty ponad 20 instytucji finansowych. Szeroki wachlarz rozwiązań oraz jakość obsługi jest gwarantowana dzięki współpracy z największym pośrednikiem hipotecznym w Polsce.
Zakres ofertowanych produktów to m. in.:
- leasingi i finansowanie dla firm
- kredyty hipoteczne i gotówkowe
- faktoring
- finansowanie dla sektora AGRO
Pamiętaj! Moje usługi są dla Klientów zawsze bezpłatne – moje wynagrodzenie pokrywa bank. Klient nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów.
Pracuję mobilnie i na spotkanie umawiam się w dogodnym dla Klienta miejscu.
Zapraszam do kontaktu
Mobilny Ekspert Finansowy Michał Janczarek
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. 608-646-776